Cupcake Polish *Re-Vamped*

Oke, ken je dat? Dat een bepaald merk gewoon echt je hart heeft gestolen. Ik heb dat zeker met Cupcake Polish. Ik vind alle lakken van dit merk gewoon echt WAUW!

Welke collectie je ook ziet ze hebben allemaal wel net dat ene wat het geweldig maakt. Ik ben daarom ook zeker benieuwd naar de nieuwe Unicorn collectie. Maar voor dat deze collectie pas bij mij is heb ik er nog een aantal staan voor jullie.

Vandaag laat ik jullie Re-Vamped zien. Een lak uit de Modern Vampire collectie. Re-Vamped is een mooie diep turquoise lak met een prachtige lineaire holografisch effect. En op de foto’s zien jullie maar 1 laagje! De lak droogt super snel en is gewoon ten alle tijden mooi. Dus ik kan niet wachten hoe deze in direct zonlicht is.Cupcake Polish is verkrijgbaar via hun eigen webshop. De lakken zijn wel iet wat prijzig met $13,00 per stuk maar DAMN ik wil ze allemaal want ze zijn echt prachtig!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge