Cupcake Polish *Miami*

Vandaag laat ik jullie iets zien wat echt werkelijk prachtig is. En het mooiste van dit alles vertel ik aan het einde van dit artikel! Dus lees en kijk gauw verder!

 photo DSC_9484-BorderMaker_zpsoe2kgpo0.pngSoms zie je dingen voorbij komen op internet of op Instagram waarvan je alleen maar kan denken OMG dat of die wil en moet ik echt hebben. Precies dat had ik toen ik voor het eerst swatches van Cupcake Polish voorbij zag komen. Prachtige holografische lakken in de mooiste kleuren. Het meest grote nadeel van deze lakken is dat ze enorm duur zijn. Dus het bleef alleen bij kijken en kwijlen! Totdat ik deze prachtige lakken aan Nadia van Nailpaintlove liet zien. Zij kocht ze in en de bedoeling was om deze prachtige lakken te gaan verkopen. Helaas ging er een hoop mis…. :'(

Toch laat ik jullie vandaag Miami zien. Een hele mooie warm gouden holografische lak. Ja, wanneer een lak zo mooi holo is kan je bij mij al weinig verkeerd doen. De lak is dekkend met 2 dunne laagjes en droogt als een malle! Ja na al het kwijlen zijn deze lakken echte liefde! Helaas was het vastleggen van het mega holo effect en ramp op de foto!Maar…. Ik laat deze lak natuurlijk niet zomaar zien…. Dat klopt! Maar ondanks dat ze niet verkocht worden kun je ze wel krijgen. Momenteel heeft Nailpaintlove namelijk een prachtige actie. Wanneer je een bestelling boven de €20,00 plaatst krijg je een Cupcake Polish GRATIS!! Deze actie loopt zolang de voorraad strekt! Dus neem snel een kijkje en bestel!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Cupcake Polish *Miami*

 1. Wat een beauty! En echt klote is dat dat je het niet goed op de foto krijgt Hoe hoog het holo gehalte is. Dat probleem had ik dus ook met fun.
  Dailynailsart onlangs geplaatst…White Boulevard Of Broken Dreams.My Profile

 2. Mooi….
  Petra onlangs geplaatst…Bel gewoontes??My Profile

 3. Holo effect vastleggen is ook erg lastig ja. Zonde he? Maar ik verzin het er wel even bij 😉 Beauty hoor!!
  NailTalk onlangs geplaatst…Appeal 4 – Summer collection – Going to MiamiMy Profile

 4. Super leuke actie, ik heb een bestelling geplaatst! 🙂

 5. […] lakje scoren voo €5,75. En plaats je nu een bestelling boven de €20,00 krijg je een prachtige Cupcake Polish […]

 6. […] Miami heb ik nog een aantal prachtige holografische lakken van Cupcake Polish. Het is zo jammer dat deze […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge