Cupcake Polish *Los Angeles*

Jullie hebben ondertussen al 2 Cupcake Polishes voorbij zien komen. Maar nog niet eens mijn favoriet?! Ik begon met de prachtige gouden Miami maar in deze lijn zitten nog een aantal plaatjes.

Los Angeles is daar 1 van. Deze lak heeft tevens ook al eens de 3e prijs gewonnen voor beste roze lak uit 2014. Nou die prijs verdient deze lak zeker! Oke, ik ben misschien bevooroordeeld met mijn liefde voor roze maar echt, hij is zo mooi!!!

Los Angeles is zoals je dan misschien al had verwacht een prachtige roze lak, die goed roze is en enorm holografisch. De dekking van deze lak is geweldig. Met 1 laagje is de lak gewoon compleet dekkend. Ik doe altijd 2 laagjes lakken en dat maakt de kleur nog intenser. De droogtijd? Nou ook dit is werkelijk fantastisch! Super snel is de lak droog maar ook volledig uitgehard.

Nou zoals je misschien al leest ben ik een enorme fan van deze lak en is dit zeker mijn favoriet. Ik wil nog eens proberen om met de lak te gaan stempelen aangezien de dekking en droogtijd geweldig zijn. Cupcake Polish is verkrijgbaar via hun eigen shop en dan betaal je $13,00 per lak exclusief verzendkosten.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Cupcake Polish *Los Angeles*

  1. Zeker een beauty!!
    NailTalk onlangs geplaatst…Review Ikbensieraden.nlMy Profile

  2. wat een vrolijke kleur, heel erg mooi!
    Petra onlangs geplaatst…Waarom je niet echt zuur gaat kijken van Citroenen…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge