Cupcake Polish *Eleanor*

Naast Miami heb ik nog een aantal prachtige holografische lakken van Cupcake Polish. Het is zo jammer dat deze lakken bijna onbetaalbaar zijn maar mooi zijn ze zeker!

Cupcake Polish is een Amerikaans indie merk wat enorm veel mooie lakken maakt en bekend staat om haar holografische lakken. Vandaag laat ik jullie een lakje zien die buiten het holografische effect ook nog eens micro multichroom flakes bevat.

Eleanor is een lak die ik wat lastiger vind omschrijven vooral door alle mooie bestandsdelen van de lak. Het is een zwarte basis waar je de prachtige flakes in terug vind. En wanneer je er een zonnestraal op laat stralen zie je ook nog eens het enorme mooie holo effect. Met 1 laagje is deze lak al dekkend en ook droogt ie super snel!Cupcake Polish is helaas niet in Nederland niet verkrijgbaar! Maaaaaaaar! Let op! Wanneer je nu een bestelling boven de €20,00 plaatst bij Nailpaintlove krijg je een prachtige Cupcake Polish t.w.v. €18,00 kado!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Cupcake Polish *Eleanor*

  1. Mooie, dark beauty! Denk dat ie met topcoat nog beter tot zijn recht komt!
    NailTalk onlangs geplaatst…All El Corazons – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge