Cupcake Polish *Back To The Fuchsia*

Na dat ik mijn belofte gisteren heb in gelost bij jullie om de laatste week van mijn Advent Kalender nog met jullie te delen ga ik vandaag weer vrolijk verder met een holografische indie lak.

Door het toeval wil het zo zijn dat ik al een aardige Cupcake Polish verzameling heb. En tijdens de Black Friday sale zijn er nog weer 4 bij gekomen. Ik had nooit verwacht dat ik echt zo dol op bepaalde lakken zou zijn. Maar de lakken van Cupcake zijn echt te wauwie!

Back To The Fuchsia een prachtige licht en zacht roze lak met een heel sterk holografisch effect. Iets waar de lakken van Cupcake Polish zeker om bekend staan. Back To The Fuchsia is een lak uit de ‘In Bloom’ collectie. Een heerlijke kleurrijke collectie. De lak is dekkend met 2 dunne laagjes, 1 dikkere laag zal ook zeker dekkend zijn. Ook droogt de lak lekker snel.Ja, welke lak ik ook heb van Cupcake Polish ze zijn allemaal even geweldig. De dekking, de droogtijd, het holografische effect alles! Ik kocht mijn lakken direct in de Cupcake Polish shop. Hier waren de lakken tijdens Black Friday zo’n $9,00 per stuk waar ze normaal $13,00 per stuk kosten. De verzendkosten vind ik persoonlijk nog wel meevallen met $15,00. Ook kreeg ik er een leuke logomagneet bij die nu op mijn Helmer hangt tussen alle visite kaartjes.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Cupcake Polish *Back To The Fuchsia*

  1. Wat een héééérlijk kleurtje!!!
    NailTalk onlangs geplaatst…Il Était Un Vernis HashtagMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge