Cupcake & Party

Gister konden jullie al 2 nieuwe lakken van Etos zien maar vandaag laat ik jullie nog eens 2 nieuwe lakken zien. Naast de Sugar lakken zijn er ook nog de Cupcake en Party lakken. En van beide laat ik er vandaag 1 zien.


Zoals alle Etos lakken hebben deze ook de ronde kleine glazen flesjes met een zilveren dop. De inhoud is 5ml. De kwastjes van deze lakken zijn rond en lakken erg fijn.

De Cupcake lakken zijn lakken in pastel tinten met leuke glitters erin. Hierdoor krijg je een gespikkeld effect op je nagels. Ik koos voor de roze variant met de naam Strawberry Cupcake. Zelf vond ik de substantie van deze lak wat aan de dikke kant. Wel was hij dekkend in 2 laagjes. Door de dikke substantie duurde het drogen wel wat langer. De Party lakken zijn er in 3 kleuren waarvan ik Christmas de leukste vond. Het is een donker roze bijna rode kleur met prachtige glitters. Ook hebben de Party lakken een textuur finish en dus wat de Sugar lakken niet hebben hebben deze Party lakken juist wel. Textuur èn Glitters. Christmas is dekkend in 2 laagjes en heeft een wat jelly-achtige basis. Wel droogt deze lak enorm snel!
Helaas lijkt de lak op de foto i.p.v. donker roze erg rood… 

Buiten de Sugar, Cupcake en Party lakken heeft de Etos ook nog Feather lakken, Glitter lakken en speciale topcoats toegevoegd aan hun assortiment. Al deze lakken kosten €2,49 per stuk en doen het dus prima als budget lak!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Cupcake & Party

  1. wat een leuke lakjes weer van Etos, vooral lakje 1 spreekt mij wel aan 🙂
    Angelique onlangs geplaatst…Barry M summer love & glow paletteMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge