Crush On You 61

Ook in de lente zijn er nog genoeg merken die niet afwijken van de textuur -na mijn idee langste- trend. Persoonlijk vind ik dit echt niet erg en gek genoeg blijf ik ze ook kopen in alle kleuren.

Miss Sporty heeft ze al een tijdje in hun assortiment. Het is al een oud merk en ik ken het van heel vroeger. De ronde flesjes zijn niet echt veranderd door de jaren heen. Of de inhoud van 7ml ook nog steeds het zelfde is durf ik niet met zekerheid te zeggen. De kwasten zijn wel een stuk breder geworden. De Crush On You collectie bestaat uit 3 kleuren. Zwart, rood en een rood/bruine kleur. Het zijn dan ook niet echt vrolijke zomer kleuren maar wat donkere winter kleuren. Maar ook daar is in de zomer niets mis mee. Laatst genoemde laat ik jullie vandaag zien. De lak heeft een mooie rood/bruine kleur maar de blauwe, paarse, gouden en zilveren glitters maken deze lak wel specialer.

Crush On You #061 is dekkend in 2 dunne laagjes en droogt enorm snel. Tijdens het drogen komt langzaam een fijne textuur op je nagels tevoorschijn.

DSC_4355-BorderMaker DSC_4356-BorderMaker DSC_4360-BorderMaker

Ik vind het een leuk lakje. De andere 2 heb ik laten staan want die vond ik niet heel speciaal maar dit is weer een leuke toevoeging op mijn texture lakken. Ik kocht deze lak tijdens de Etos Make Up Mania Actie voor €1,00 normaal kosten ze €1,99. Ook dan zijn ze nog prima budget!

Vergeet vooral de winactie niet!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Crush On You 61

  1. Ik heb ‘m ook en vind ‘m echt bijzonder!
    NailTalk onlangs geplaatst…It turned Purple – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge