Crush On Hot Pink

Lovely Lakjes uit Amerika heb ik intussen meer dan genoeg! Tijdens het opruimen en schoonmaken van mijn stash kwam ik nog 2 Hard Candy lakken tegen. En schame on me dat ik deze nog niet eerder met jullie heb gedeeld!

DSC_3949-BorderMaker

Ik kende het merk nog niet zo goed tot ik erop gewezen werd om er toch eens naar te kijken als ik in USA ben. Nou bij mijn eerste bezoek aan de Wallmart hing er al een compleet schap met Hard Candy lakken. ‘Wauw wat zijn dit voor beauty’s’ was dan ook mijn eerste gedachte. Ik koos er 2 uit die mij op dat moment enorm aantrokken.

Crush on hot pink is natuurlijk al een mega geweldige naam voor een super mooi lakje. Het is een prachtige krachtige roze basis met glitters. De glitters hebben 2 soorten shifts. De glitters veranderen dan ook van kleur van goud naar roze. Ik vind het werkelijk prachtig. Het ronde smalle flesje heeft een inhoud van 7,8ml en heeft een plat smal kwastje welke recht is afgesneden.

DSC_3952-BorderMaker

De substantie is wel wat aan de dunne kant maar hij is wel erg mooi dekkend in 2 laagjes. Wat ik dan ook wel weer een groot voordeel vind is dat het wel lekker vlot droogt.

DSC_3930-BorderMaker DSC_3931-BorderMaker DSC_3932-BorderMaker

Hard Candy is in Nederland helaas niet te koop.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Crush On Hot Pink

  1. gaaf lakje. zeker een erg mooie kleur.

  2. Wat een gave kleur! Wel jammer dat het niet in Nederland te koop is..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge