Crinkled Chrome

Ook in 2014 komen er weer heel veel leuke nieuwe collecties aan. Ik verheug me er nu al op. Heerlijk genieten van al het moois en of ik het nou koop of niet ik kan uren genieten om alleen al naar al het moois te kijken.

DSC_3432-BorderMakerEen tijdje terug kreeg ik bij Enchantra al 6 nieuwe lakken te zien uit de Crinkled Chrome collectie. Ik was enorm verrast door deze aparte textuur lakken. Deze lakken zijn in Amerika al een tijdje uit maar komen rond begin dit jaar in Nederland. Toch heb ik er al 3 in mijn bezit.

DSC_3434-BorderMaker

Deze super mooie metallic textuur lakken ogen wat vreemd voor de eerste keer. Maar toch bleef het mijn aandacht trekken. Er zitten verschillende textuur vormen in. Zo hebben we de bekende ronde korreltjes maar ook nog staafjes ertussen. Dit alles in een metallic basis. De doppen zijn niet zilver maar ook niet zwart maar net wat grijzer. Ik vind ze mooi bij de lakken passen. Vrees niet… Ook bij deze collectie is de inhoud gewoon 14 ml.

I´m A Chromantic
DSC_3426-BorderMaker DSC_3429-BorderMaker DSC_3431-BorderMaker

Crush, Crush, Baby
DSC_3435-BorderMaker DSC_3439-BorderMaker DSC_3441-BorderMaker

Don´t Be Foiled
DSC_3444-BorderMaker DSC_3446-BorderMaker DSC_3449-BorderMaker

Ze waren alle 3 dekkend in 1 laagje en drogen echt enorm snel. Ik vind ze echt fantastisch en ik gok dat de andere 3 er ook nog zeker bij komen!

De Crinkled Chrome lakken zijn te koop bij Enchantra en kosten €6,95 per stuk.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Crinkled Chrome

  1. Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Wel tof dat ze maar met 1 laagje dekken 🙂

  2. 3 hele gave lakken vooral de roze en blauwe vind ik zelf erg mooi

  3. ik vind het effect zo apart maar zo awesome 😀

  4. […] is alweer een tijdje geleden dat ik een mooie China Glaze lak voor jullie in de review had. Oke de Crinkled Chrome lakken kwamen nog voorbij maar ik bedoel een gewone. Die was immers alweer vorig jaar En daarom […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge