Crème Fresh

Momenteel staan er bij de Kruidvat 2 Limited Editions van Catrice. Vlak voordat de gewilde Luxury Lacquers collectie in de winkels kwam stond er ook al 1 in het schap. De limited edtion collectie Crème Fresh.

Op het eerste gezicht vond ik de kleuren enorm veel lijken op de pastel collectie van vorig jaar. Nadat ik wat swatches had gezien bij enkele mede bloggers vond ik de 2 roze lakken toch wel erg mooi. Net als bij de gewone Catrice lakken hebben deze LE lakken ook een inhoud van 10ml en de brede rond afgesneden kwast. Wel heeft deze LE geen standaard zwarte doppen maar matte zilveren met een opdruk.

Another Pink Panther is een zacht roze lakje met heel veel mooie shimmertjes. Ik vind dat deze lak een beetje naar het pastel metallic aan hangt. In 2 dunne laagjes was deze lak dekkend. DSC_4254-BorderMaker DSC_4255-BorderMaker DSC_4256-BorderMaker

Light Your Fire is een wat hardere roze lak met dezelfde shimmer en finish. En ook deze was in 2 dunne laagjes mooi dekkend.
DSC_4262-BorderMaker DSC_4265-BorderMaker DSC_4266-BorderMaker

De lakken strepen net als metallic lakken iets. Ik heb er verder geen problemen mee en stoor me hier niet aan. Ook drogen ze lekker snel!

De lakken zijn nog steeds te koop bij Kruidvat maar het betreft een LE dus op = op. Ze kosten €2,69 per stuk maar tot en met 23 maart 2 voor €5,00.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Crème Fresh

  1. wow wat een mooie lakjes! Als ik op het potje af ga vind ik de donkerroze het mooist maar op je nagels stiekem toch de lichtroze, beautiful!

  2. Hm, niet zo mijn ding. Ik houd niet zo van het ‘metallic’

  3. vooral het laatste kleurtje vind ik erg tof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge