Cream Pink

Roze is echt mijn kleur! Ja, als ik roze lakjes zie moet ik toch echt altijd even kijken waar dan ook op de wereld :P. En ja dus ook in Amerika kon ik het niet laten om bij de roze lakken van Sinful Color te kijken.

Cream Pink is dan ook een prachtige roze lak met enorm veel gouden shimmers. Ik vind de kleur echt heel erg speciaal en er zijn wel vergelijkbare lakken maar na mijn mening is deze roze net wat warmer. Het flesje is gevuld met 15ml en de kwast is rond en recht afgesneden.

Ondanks de dunne substantie is deze lak dekkend in 2 laagjes. De lak droogt semi mat op maar dit is natuurlijk te verhelpen met een topcoat. De lak heeft ook nog eens een prachtige gouden glans.

DSC_4238-BorderMaker DSC_4239-BorderMaker DSC_4241-BorderMaker

Ik kocht deze lak in Amerika maar ook in Engeland zijn de lakken van Sinful Color te koop. Helaas zijn de lakken van Sinful Color niet in Nederland te koop. 

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Cream Pink

  1. Dit is ook helemaal mijn kleur!

  2. Wow, dat vind ik echt een super mooi kleur! Terwijl ik juist veel minder van het roze ben, maar deze kleur zou ik zeker dragen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge