Crazy About Green

Laat de lente maar zijn intrede maken want het groen van het gras, de blaadjes aan de bomen en alles om mij heen mag wel weer groen kleuren. Daar hou ik zo van. Dan zie je alles heerlijk kleurrijk en word je zelf een stuk vrolijker. Dan zie je de wereld weer door een zonnige bril in plaats van door de winterbril. Ik merk altijd aan mezelf als de blaadjes gaan vallen… Valt ook mijn goede humeur. Dus Lente Kom Maar Binnen! Toen ik een tijdje terug aan het shoppen was bij de DM Drogist kwam ik wat leuke kleurige lakjes tegen van P2 1 ervan heet Crazy About Green en vond ik heel toepasselijk!Heerlijk de kleurtjes komen weer in de winkel en de wereld word weer een stuk vrolijker. De dagen worden langer en de vogels beginnen hun liederen alweer te oefenen. Dus als dat even doorzet hebben we hopelijk snel de lente. 

Crazy About Green is een pastel groene lak die gevuld is met groene shimmers. Hierdoor geeft het de lak een extratje. Ik vond dat de kleur hier diepte door kreeg. De mooie vierkante flesjes zijn gevuld met 8ml en de kwast is een smalle maar toch platte kwast die overigens heel fijn lakt. 


Hoe het komt ik heb geen idee maar over het algemeen heb ik niet zo veel met groen maar deze lak vind ik toch echt prachtig. Hij is met 2 laagjes dan ook perfect dekkend en blijft ook met gemak 3 dagen zitten.


P2 is helaas niet te koop in Nederland. De winkelier die dat uitvindt is een held in Beautyland dat weet ik zeker maar tot die tijd zullen we naar Duitsland moeten. Ik kocht deze lak bij de DM Drogist en betaald €1,55 een zeer goede budget lak dus.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Crazy About Green

  1. Mooie kleur! Heeft een beetje iets weg van Catrice Acid/DC 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge