Combination Sunday

Combination

Sinds vorige week leek het mij wel leuk om standaard iedere zondag een leuke combinatie voorbij te laten komen. Dus er is een nieuw onderwerp geboren op www.MissPinkyNails.nl. De komende weken zullen deze combinaties vooral bestaan uit kerstachtige combinaties. Hiermee kun je immers erg leuk spelen met kleuren en glitters.

DSC_3176-BorderMaker

Vandaag koos ik voor jullie voor de meest klassieke kerstcombi die je maar kan bedenken. Rood met goud. En wat is in deze dure maand nog leuker dan dat het een echte budget combi is. Voor een paar euro heb je een geweldige feestelijk kleurige nageltjes.

Ik koos voor een diep rode lak van NYC – Chelsea. Ik draag deze lak bijna nooit omdat ik vind dat rood mij heeeeel erg bleek maakt en de kleur staat mij gewoon weg niet. Toch vind ik dit best een mooie rode kleur. En dat hoor je mij echt niet vaak zeggen hoor ;).

DSC_3181-BorderMaker

Ik lakte 1 laagje van Chelsea op mijn nagels. De lak is niet compleet dekkend maar ik vond het wel mooi zo. Je kan natuurlijk voor een perfecte kleur combi Chelsea dekkend lakken in 2 dunne laagjes.

Ik bracht hierover een topcoat die ik persoonlijk niet vaak gebruik of ergens gezien heb. Een gouden holografische glitter lak in een blanke basis van Casuelle. Casuelle heeft 4 verschillende topcoats met glitters maar ik vind deze echt wat voor de feestdagen. Deze topcoat heeft 2 soorten glitters. Mini en normale ronde glitters. Ik vind dit een erg mooi gezicht.

DSC_3182-BorderMaker DSC_3183-BorderMaker DSC_3186-BorderMaker DSC_3187-BorderMaker

Op de laatste foto is te zien hoe mooi holografische de gouden glitters zijn! En zo tover je in een handomdraai een rode lak om tot een echt kerstplaatje

NYC is te koop bij Kruidvat en Casuelle kun je online vinden bij PolishAholic maar mocht je nog ergens bij een Intertoys komen hier liggen deze lakken heel af en toe ook. Beide lakken kosten ongeveer rond de €2,50 dus prima budget combi!

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Leuk gedaan, laat de feestdagen maar komen!

  2. Hele mooie combinatie! De glitters zijn echt mooi!

  3. Mooie combi, perfect voor de feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge