Combination Sunday *Misa Cosmetics*

De eerste combinatie op deze zondag. Het is er 1 met 2 lakken van hetzelfde merk. 2 prachtige lakken van Misa Cosmetics welke te koop zijn bij Nailpaintlove

Zoals jullie wel zullen weten zijn niet alle glitterlakken compleet dekkend te krijgen en daarom kun je ze perfect gebruiken om een wat gewonere lak op te leuken door de glitterlak te gebruiken als een topcoat. IMG_1218-BorderMakerHet volledige artikel kun je lezen op Nailpaintlove. Hier vertel ik meer over deze geweldige glitterlakSupernova.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday *Misa Cosmetics*

  1. Wat een cutie. Lief lakje!
    NailTalk onlangs geplaatst…Tag: Confessions of a Nail Polish AddictMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge