Combination Sunday

Ik vond het weer eens tijd voor een echte meisjesachtige combinatie. Hoe kun je zo’n combinatie anders beginnen dan met een heerlijke roze lak. Juist bijna niet. Tenzij je een ander zoet kleurtje gebruikt natuurlijk 😉

DSC_3891-BorderMaker

Als basis koos ik voor een nieuw lakje van de HEMA. Deze zit in de nieuwe voorjaarscollectie en zal zeker rond week 10 in de winkels liggen. Het is een helder maar toch zacht roze kleurtje. En het mooiste is dat hij dekkend is in 1 laagje. Super toch?!

Over dit mooie roze kleurtje was het tijd voor een blauw-paars achtige flakie. Ik koos in deze voor een Golden Rose – Jolly Jewels lak. Deze heeft een blanke basis waarin al deze prachtige flakies zitten verwerkt. Helaas hebben de lakken geen namen maar nummers. Dit is dan ook lak 101.

DSC_3892-BorderMaker DSC_3895-BorderMaker DSC_3897-BorderMaker

Jullie hebben momenteel geluk want PolishaHolic heeft deze maand Jolly Jewels actie maand. Hiermee zijn de lakken momenteel €2,95 per stuk!

Jollyjewelactie1

Wendy Liefs

 

 

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge