Combination Sunday

Het is alweer zondag en dat betekend tijd voor een combinatie. Misschien word het wat saaitjes voor jullie, iedere week weer een nieuwe combinatie met een glitterlak. Maar ik vind het echt nog steeds leuk om zo de zondag net wat minder saai te maken.

Ik ben echt geen zondags mens. Ik hou enorm van de 24/7 mentaliteit en zeker niet van de zondag rustdag mentaliteit. Sorry als ik een aantal van jullie nu enorm voor het hoofd stoot! Ik hou er dan ook van als ik ergens ben dat gewoon de winkels open zijn zonder na te hoeven denken. Helaas is het nog niet zover in Nederland en zijn de zondagen vaak wat saaitjes. En daarom gooi ik gewoon wat glitters om jullie oren!

Vandaag een combinatie die misschien niet helemaal geslaagd is maar toch een verrassend effect gaf op mijn nagels. Als basis had ik de Urbaniced – Fun And The City van Essence op mijn nagels. En als topper koos ik voor een andere Duitse lak. Namelijk Million Diamonds van RdeL Young. Ik ben niet kapot van deze combinatie en viel anders uit dan ik graag had gewild en ook dat gebeurt wel eens. Maar toch heeft het wel weer een verrassend effect!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge