Combination Sunday

Vandaag eens een heel ander soort combinatie. Het is vandaag dierendag dus wat past er dan beter bij dan een dierenprintje. Panter print het is niet iets wat ik vaak maak. Maar op de 1 of andere manier bij het dragen van Magdalene van Virtuous Polish kwam het idee in mij op om met 2 Colores De Carol lakken een panter print te maken.

Als basis koos ik Magdalene behalve op mijn ringvinger. Daar koos ik Caramel Swirl van Colores De Carol. Zo heb je een mooie afwisseling. Ik pakte mijn medium dikke dottingtool erbij, drupte flink wat Jet Black en Caramel Swirl op mijn UberChic Matt zodat ik met mijn dottingtool makkelijk genoeg lak kon pakken. Ik begon met Caramel Swirl en zette zo aardig wat bruine vlekken op mijn gele nagels. Op mijn ringvinger maakt ik de vlekken met Magdalene. Nadat ik alle nagels had voorzien van de vlekken ging ik nu met Jet Black de vlekken accentueren. Hierdoor krijg je het gewenste panter printje.

Ik vind ze echt super tof geworden. Juist door de neon gele achtergrond. Maar eerlijk is eerlijk door de ringvinger is het wel wat rustiger geworden. Alle producten die ik gebruikte voor deze super toffe dieren nail art zijn te koop bij NailPaintLove. Helaas is de shop tijdelijk offline. Maar binnenkort zal de shop zijn deuren weer openen!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge