Combination Sunday

Zolang er glitterlakken of in ieder geval toppers blijven komen waarmee je een lak helemaal kunt opleuken blijf ik combinaties maken voor jullie. Ik vind het leuk om mijn combinaties met jullie te delen om zo te laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Velen van jullie zullen wel weten wat er allemaal mogelijk is met glitterlakken. Maar toch vind ik dit leuk en hoop jullie zo te inspireren. Wij vrouwen houden toch allemaal wel van een beetje glitter?! Vandaag ga ik helemaal los op mijn favoriete kleur. Ik koos als basis een Limited Edition lak van Catrice. Uit de Sence Of Simplicity collectie koos ik Pure Pink. Een mooie warme roze lak. En om deze lak helemaal op te leuken koos ik voor een Million Styles Effect lakje van Catrice. Unfold The Unlimited Gold is een mooie gouden flakes lak met subtiele macro glittertjes. Vinden jullie de Million Styles Effect lakjes van Catrice ook zo leuk? Ik heb er een aantal jaren geleden al flink wat uit deze -toen nog Limited Edition– collectie kunnen aanschaffen. Maar de nieuwe lakjes uit deze collectie komen er ook zeker wel!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. top!…( duimpje omhoog )
    Petra onlangs geplaatst…Budgetbabbel: Smaken van de herfstMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge