Combination Sunday

Door alle donkere dagen heen probeer ik toch nog wat kleur toe te passen. In de hoop dat het toch nog een beetje het gevoel van nazomer geeft. Al verpest de regen dat natuurlijk wel weer zo op zun tijd :P.

Vandaag heb ik een combinatie voor jullie die mij een vrolijk en warm gevoel geeft. Het gevoel van lente zeg maar. Fris en fruitig met een heerlijke glinstering. Helaas moeten we nog lang wachten op dit gevoel maar wie weet helpt het jullie ook net een beetje meer. Als basis koos ik Be More Pacific van China Glaze. Een prachtige frisse groene lak die vraagt om een little sparkle. Ik bestelde niet zo lang geleden tijdens de uitverkoop van MINT polish een aantal lakken waaronder ook She Said Yes. Een hele mooie fijne holografische glitterlak die echt perfect is met 1 laagje.Ik vind de combinatie weer echt geslaagd. En het geeft mij nu nog net even dat warme gevoel wat het weer me totaal niet geeft.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. de combinatie is zeker heel erg geslaagd, het groen is echt een fris en fruitig kleurtje…
    Petra onlangs geplaatst…Eikelbijten …My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge