Combination Sunday

Tijdens mijn vakantie in Spanje kocht ik een aantal lakjes. Door verschillende redenen zijn deze een beetje naar achter geschoven maar tijdens het zoeken naar een lakje voor de Combination Sunday kwam ik ze weer tegen.

Ik blijf het leuk vinden om te zoeken tussen al mijn lakjes naar leuke combinaties. De 1 is geslaagde dan de ander en soms komen er ook verrassingen tot stand. Maar als je niet zo goed weet wat je met glitterlakken moet is dit zeker een goede inspiratie bron. Vandaag gaan we weer eens een knallende roze lak combineren. Ik koos hiervoor lak #523 van Leticia Well. Een lak die echt knalt! Om deze fantastische kleur nog dat tikkeltje extra te geven besloot ik te gaan voor Iris van Lacquester. Ja, ik ben weer enorm blij met deze combinatie.Hoe gebruiken jullie glitterlakken meestal? En vind ze het ook leuk om ze te combineren?
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge