Combination Sunday

Een tijdje geleden kreeg ik van Denise van PolishAholic een super leuk pakketje opgestuurd met wat nail art producten. Vandaag laat ik jullie in deze Combination Sunday 1 van de nail art producten zien.

Aangezien mijn nagels echt een ramp waren hebben de spulletjes een tijdje op mijn bureau gelegen. Ik heb er langzaam wat lakjes bij gezocht zodat ik meteen aan de slag kon als mijn nagels weer wat gezonder waren en zo geschiede.

Voor deze Combination Sunday koos ik als basis Kleancolor – Bikini Green. Een prachtige neon groene lak die ook verkrijgbaar is bij PolishAholic. Omdat ik ook nog steeds mijn bestelde lakjes van Let It Glitter heb staan besloot ik dit te combineren. Ik depte met een sponsje een soort van gradiënt met Splish Splash over Bikini Green. En om deze combinatie nog even af te maken besloot ik de schattige fimo strikjes die ik van Denise kreeg toe te voegen. En zo is deze combinatie nog iets leuker geworden.

Zowel de fimo strikjes als Kleancolor – Bikini Green zijn te koop bij PolishAholic. Splish Splash van Let it Glitter is te vinden in de Let It Glitter Etsy shop.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Combination Sunday

  1. echt heel erg schattig deze combinatie…
    Petra onlangs geplaatst…Visie op: Rondkomen met minder geld…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge