Combination Sunday

Afgelopen dagen was het weer een beetje minder en ik merkte toch dat ik meteen naar de iets mindere bright lakken greep. De dusty lakken kwamen tevoorschijn en zo ook in deze combinatie.

Vrijdag konden jullie al een iets oudere Limited Edition van Essence voorbij zien komen. Ik liet hierin een mooie dusty blauwe lak zien genaamd Too Pool For School. Ik vertelde al dat ik de kleur kon waarderen en daarom maakte ik er een combinatie mee. Ik koos voor een wat oudere glitterlak van Paris Memories. Een merk wat je vaak bij Big Bazaar ziet staan. Soms hebben ze best leuke lakken zo ook deze flitter lak. Buiten de clear holo glitters zitten er namelijk ook nog prachtige gouden flitters inHopelijk gaat de zon nog weer even flink schijnen want ik ben nog niet toe aan het herfstachtige weer. Dan word het ook nog even tijd voor wat zomerse combinaties.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. de lak van Paris vind ik erg leuk, ik had geen enkel idee dat Paris ook dit soort topcoats in hun assortiment had…
    Petra onlangs geplaatst…Nails of the day: Blurred LimesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge