Combination Sunday

Vandaag alweer 2 weken geleden vierde wij onze verjaardag en omdat we de avond ervoor ook een feestje hadden besloot ik mijn nagels te lakken in een feestelijke combinatie.

Toen ik de zomer lakken van Lacquester ontving zat ik vol verbazing te kijken naar deze prachtige lakken. Mooie shimmers, flakes en de prachtige heldere kleuren. Als eerste ging mijn aandacht uit naar Katy Did Pink. Toen ik hier de swatches van zag moest en zou ik die hebben. Een uitgebreide review van deze lak volgt snel. Maar door de gouden shimmers leek het mij juist leuk om deze mooie koraal roze lak te combineren met Pearl Grey, First Pick. Een mooie grijzige holografische lak met gouden flakes. Perfect! Ik bracht 1 laagje aan over Katy Did Pink en het resultaat was verbluffend.

Mocht je deze combinatie ook willen maken. Kijk dan zeker even in de Lacquester shop en shop deze (en alle andere) mooie lakken! Per lak betaal je €7,25
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. Gouden combi Wendy!
  En zo mooi gelakt, vind je nagels ook erg mooi. Zo zie je maar dat het niet nodig is om heel lange nagels te hebben voor een mooie mani ♥

 2. Wat een prachtige lakken! Mooie combi ook.
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Pineapple Please nail artMy Profile

 3. wat een prachtige lakken, heel erg mooi!
  Petra onlangs geplaatst…Ineens, was het er …..dat ene bijzondere …My Profile

 4. […] De lak droogt ook lekker snel dus wat wil je nog meer! Jullie konden dit plaatje al zien in een combinatie met de gouden flakies holo topper. Maar deze lak alleen is net zo mooi! WAUW! Ik hoop dat Caroline […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge