Combination Sunday

Vandaag een jaar geleden trad mijn moeder voor de tweede keer in het huwelijksbootje. Een heerlijke dag hebben we toen gehad en nu een jaar verder gaan we dit natuurlijk vanavond even vieren. Speciaal hiervoor koos ik natuurlijk een feestelijke combinatie!

DSC_3828-BorderMaker

Vorig jaar ging ik in het paars met zwart. Toch koos ik vandaag niet voor paars maar voor blauw. Mijn moeder trouwde in het blauw en had prachtige diamanten sieraden me hele mooie kleuren. Dit was mijn inspiratie voor deze mooie combinatie.

Ik begon met Cerulean Seascape van Finger Paints. Wat een super merk is dit. Helaas hier niet echt verkrijgbaar maar mocht je ooit in USA komen zou ik deze zeker inslaan! In 2 laagjes was Cerulean Seascape heel mooi dekkend. Om deze lak dat diamanten extratje te geven koos ik voor Nfu.Oh flakies 38. Deze lak bestaat uit een blanke basis met flakies in oranje en groene glans.

DSC_3785-BorderMaker DSC_3787-BorderMaker DSC_3793-BorderMaker DSC_3795-BorderMaker DSC_3796-BorderMaker

Ik bracht 1 laagje Nfu.Oh over Cerulean Seascape aan en over de blauwe basis lijken de oranje en groene glans veranderd in een roze, oranje en gele glans. Een hele mooie combinatie voor deze feestelijke dag. 

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge