Combination Sunday

Afgelopen week liep ik ‘mijn’ Kruidvat binnen om een kijkje te nemen of het nieuwe assortiment er al lag. Helaas was ik net te vroeg. Maar wel lagen net de oude producten in de sale bakken.

Een aantal van deze spulletjes heb ik al maar daarom leek het mij wel erg leuk om juist met deze producten een combinatie te maken. Mocht je ze nog niet hebben dan kun je ze nu nog tegen een heel klein prijsje nog scoren. Als basis koos ik Essence – The Nudes – Baby Doll. Een licht roze lak met een goude shimmer. Prachtig om te zien en nu te vinden bij Kruidvat voor €0,50. Als topper koos ik Catrice – Million Brilliance – Lost ’n Roses. Een mooie licht -bijna rose- roze glitterlak. Ik gebruikte 1 laagje over Baby Doll en het gaf een super mooi effect. Lost ’n Roses is nu te vinden bij Kruidvat voor maar liefst €1,00.

Dus wil jij deze prachtige combinatie ook en heb je de lakken nog niet in huis dan kun je deze budget combinatie nu voor €1,50 scoren bij jouw Kruidvat.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Mooi en zachter over een ander lakje heen!
    NailTalk onlangs geplaatst…Lacquester – The Purpletraitor en Lime Lizard LarryMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge