Combination Sunday

Afgelopen week was voor mij niet de meest gezellige week. De donkere dagen zorgde voor een chagrijnig humeur dus het werd tijd voor wat vrolijkheid!

Een tijdje terug bestelde ik wat flesjes vrolijkheid van Let It Glitter. Prachtige zomerse kleuren en tal van glitters. Ja, tijdens deze donkere dagen werd het tijd om deze uit de kast te pakken. En wat past er dan beter bij dan een heerlijke neon roze lak! Ik koos voor Soulmate. Een lakje uit de Anniversary Collection. En om dit lakje het feestelijke en vrolijke tintje te geven wat ik graag wou besloot ik uit dezelfde collectie Excellence erover heen te doen. Een prachtige licht roze holografische glitterlak. Wat een heerlijke combinatie. Het is er zeker 1 die ik nog veel vaker zal dragen!Let It Glitter lakken zijn te koop in haar eigen online Etsy shop. Suzanne maakt echt prachtige lakken. De lakken zijn te koop in 2 formaten. Voor 5ml betaal je €5,00 en voor 11ml betaal je €8,00.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. wat mooi ziet deze combi eruit….
  Petra onlangs geplaatst…Time Flies wishlistje…My Profile

 2. Perfecte combinatie deze twee!! Staat leuk 😀 Hele gezellige dag vandaag meis <3
  NailTalk onlangs geplaatst…Lacquester – Power to the Purple en Twister Start Knee on GreenMy Profile

 3. Wauw wat een mooie combinatie! <3
  Wendy onlangs geplaatst…Nails of the Month – Juli 2015My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge