Combination Sunday

Nu Essence weer druk bezig is met assortiment wissels voor het najaar gaan er weer een aantal producten verdwijnen. Ook een aantal van de leuke Effect Nail Polish.

Ik vind het jammer dat er zoveel van deze Effect Nail Polish lijn verdwijnen. Persoonlijk vind ik deze lakjes juist een hele toevoeging aan de The Gel Nail Polish lijn van Essence. Je kan eindeloos combineren en van een standaard lakje net iets extra’s maken met een leuke glitter, shimmer of maar net wat je wil. Ik combineerde #Rebel van de Effect Nail Polish met een een groene leather lak van YesLove. De combinatie van het neon groen met het leger groen effect vind ik wel heel stoer geworden!De Effect Nail Polish lijn van Essence is nu te koop met 50% korting zolang de voorraad strekt. Mocht je nog wat goedkope opleukertjes willen neem dan zeker een kijkje!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Het is alweer zondag en dat betekend tijd voor een combinatie. Misschien word het wat saaitjes voor jullie, iedere week weer een nieuwe combinatie met een glitterlak. Maar ik vind het echt nog steeds leuk om zo de zondag net wat minder saai te maken.
  • Vandaag eens een heel ander soort combinatie. Het is vandaag dierendag dus wat past er dan beter bij dan een dierenprintje. Panter print het is niet iets wat ik vaak maak. Maar op de 1 of andere manier bij het dragen van Magdalene van Virtuous Polish kwam het idee in mij op om met 2 Colores De Carol lakken een panter print te maken.
  • Zolang er glitterlakken of in ieder geval toppers blijven komen waarmee je een lak helemaal kunt opleuken blijf ik combinaties maken voor jullie. Ik vind het leuk om mijn combinaties met jullie te delen om zo te laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. deze topcoat is inderdaad heel erg leuk!
    Petra onlangs geplaatst…Ik kon het niet laten, ….Nee, echt niet!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge