Combination Sunday

Na een week flink van de zon te hebben mogen genieten wil ik dit zonnetje graag nog even met jullie delen. Hoe dan? Nou wat dacht je van een heerlijke zonnetjes gele lak in een leuke vrolijke combinatie!

Geel is niet echt een kleur die ik snel of vaak zal uitzoeken. Toch heb ik niet zo heel lang geleden uit de nieuwe LE van P2 een gele lak mee genomen. De naam van de lak –Cool & Crazy– geeft wel een beetje weer hoe de lak is, zeker in deze combinatie. Om het zonnetje nog meer te laten stralen koos ik voor een andere LE lak maar dan van Maybelline. Maybelline kwam rond de kerst met 4 prachtige glitterlakken Light It Up was er 1 van!

Ja deze combinatie laat het zonnetje heerlijk stralen zoals het hoort! Mijn batterij is weer opgeladen en ik kan er weer met frisse moed tegen aan!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Wauw, wat een toffe kleur geel…erg opvallend maar mooi!
    Petra onlangs geplaatst…One ginger morning, bath and showergel….My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge