Combination Sunday

Wanneer jullie dit lezen lig ik heerlijk te genieten van het zonnetje. Wie weet komen er deze week nog wel wat extra artikelen online over onze super relaxende vakantie in Marbella. Maar voor nu COMBINATIE TIJD!

Altijd als ik begin met het bedenken voor een combinatie ga ik zoeken tussen alle glitterlakken die nog in mijn to do bakje staan. Tot mijn verbazing waren dat niet heel erg veel meer. Good Job want dat betekend dat ik niet heel veel meer bij gekocht heb. Maar ik vond nog een super leuke glitterlak van Claire’s. Genaamd Ditsy Floral Pink. Een heerlijke wit met roze glitterlak waar ze groene bloemetjes aan hebben toegevoegd. Dit vroeg om en lekker vrolijk basis kleurtje en ik koos van China Glaze – Aquadelic. Ja ook deze zomerse combi is weer geslaagd. Ik ben blij dat we nu de zomer in gaan. Want eerlijk dan zijn dit soort combinaties een lust voor het oog!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Wat een heerlijke combi, echt heel erg vrolijk!
    Petra onlangs geplaatst…Tegenwind, mijn oma en Berenklauw!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge