Combination Sunday

Zo blauw als de zee en de lucht. Het gevoel van vakantie. Wat kan er nog mooier zijn voor een combinatie op deze zondag!

Volgende week vertrekken wij heerlijk voor een weekje vakantie (geen zorgen we hebben oppassers in huis!) naar de zuid Spaanse kust. Daarom leek het mij gewoon perfect voor deze Combination Sunday. Een prachtige turquoise/zeegroene lak van P2 als basis. Met daarover heen de prachtige zee schitteringen van Coat D’ Azure van Lacquester. Als ik deze lak in het flesje bekijk zie ik gewoon de zon schitteren op de heerlijke heldere zee! En hebben jullie ook nog plannen om op vakantie te gaan dit jaar? Of blijven jullie dromen bij zulke lakjes??
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. een prachtige combinatie…het word dromen bij zulke lakjes, dit jaar!
    Petra onlangs geplaatst…Scrub & Rub….Body Butter, Women only…My Profile

  2. Inderdaad de schittering op het zee water. Prachtig!
    NailTalk onlangs geplaatst…Let it Glitter – SoulmateMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge