Combination Sunday

Ik was bezig om een leuke combinatie samen te stellen voor deze zondag. Langzaam maar zeker komt de zomer toch wel dichterbij nu ook met het mooie weer erbij. Dus ik dacht aan knallend roze.

Nu zag ik alleen dat het heel toevallig wel weer een combinatie is met China Glaze en Hema. Deze 2 merken doen het goed samen want een paar weken geleden konden jullie ook al een combinatie zien met deze 2 merken. Ik koos als basis voor de knallende neon roze Peonies & Park Ave. Om vervolgens deze neon lak niet af te remmen maar nog een tikkie extra te geven met HEMA Special Effect – Fuchsia Circus.Ik ben echt gek op de Special Effect lakken van de HEMA. De glitters zijn mooi en verspreiden zo goed op je nagels. Mocht je ze nog niet hebben gezien. Ga dan zeker even een kijkje nemen bij de HEMA.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. de special effect lak is zeker heel bijzonder, leuke combi is het zo….
    Petra onlangs geplaatst…Persoonlijk:.De donkere pagina’s uit mijn leven!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge