Combination Sunday

Vandaag weer een prachtige Combination Sunday voor jullie. Want naast glitter en shimmers als topper bestaat er ook nog iets als flakies. En hoe mooi deze kunnen zijn laat ik vandaag zien!

Een hele tijd terug kwam Lacquester met deze multi chrome flakie lakken. Op dat moment had ik gewoon weg geen geld en moest ze aan mij voorbij laten gaan. Een paar weken geleden kwam op de facebook pagina van Lacquester het heugelijke nieuws dat ze nog enkele flesjes had gevonden. Ik was er snel bij en kon met veel geluk zeggen dat ik de nieuwe eigenaar was van 2 prachtige flakie lakken. Dus deze week geen combinatie met een glitterlak maar met One Night In Bangkok van Lacquester. Als basis gebruikte ik de donkere paarse BarryM – Plum. Ik kon niet kiezen welke foto’s ik het mooist vond dus hou je vast voor een overload aan foto’s.Ik ben zo blij dat ik deze nog heb kunnen bemachtigen. De kleurshifts zijn prachtig en de lak lakt prima. De flakes verspreiden goed over de nagels en je hoeft ze totaal niet te plaatsen. Love It!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Wauw! Deze is ook al zo mooi!
    Dailynailsart onlangs geplaatst…Born Pretty Store: Stamping plates.My Profile

  2. Supermooi lakje! prachtige foto’s!
    Suzanne onlangs geplaatst…Review prachtige nagellakjes van LacquesterMy Profile

  3. Dit is echt een hele mooie combi. En super foto’s! Dank 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge