Combination Sunday

Wat hebben we toch weer een geluk gehad afgelopen weer. Heerlijk zacht lente weer waar velen van ons van genieten! En ik ben er zeker 1 van. En dit weer vraagt om een heerlijk zoete zachte combinatie.

Ik was wat aan het rommelen in mijn To Do bak. Hier staan ondertussen weer genoeg lakken in en zo werken we langzaam 1 voor 1 er weer uit. Ik zag hier nog een mooie pastel peachy tintje van China Glaze staan. Zoet en zacht, perfect! Dus als basis ging met Spring In My Step aan de slag. Maar dan… Hoe kun je zo’n mooi licht lakje nog wat extra’s geven. Ik koos voor een zilveren glitterlak vol met holografische glitters van de HEMA. Happy Silver is een nieuwe lak van de HEMA en gaf dit lakje net wat extra’s!Ow ik word zo gelukkig van dit weer en al dit soort mooie lakjes (zeker als je ze kan combineren). Hoe staat het bij jullie wat betreft de lente kriebels en kleurtjes?!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Hier ga ik een beetje van kwijlen 😛 Mooi zacht roze en zilveren glittertjes, super combi!
    NailTalk onlangs geplaatst…Aliquid Lacquer – Such a Delicious SchemeMy Profile

  2. […] en Hema. Deze 2 merken doen het goed samen want een paar weken geleden konden jullie ook al een combinatie zien met deze 2 merken. Ik koos als basis voor de knallende neon roze Peonies & Park Ave. Om […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge