Combination Sunday

Een hele tijd geleden konden jullie al 2 lakken uit de Cinderella Limited Edition collectie van Essence zien. Toen vertelde ik al dat er nog 2 lakken en een glittertopper in de collectie zitten.

Nu is de collectie in Nederland en leek het mij een uitstekend moment om de glittertopper te laten zien tijdens een combination sunday. Ik kon deze topper natuurlijk over 1 van de 4 lakken heen doen maar om de prachtige shimmer die de lak bevat te laten zien koos ik voor een donkere basis lak. Ik koos voor Mr Grey van Lacquester. Een mooie donkere grijze creme lak. Zie je hoe mooi de shimmers en de glitter tot zijn recht komen over de donkere basis. Stiekem twijfelde ik nog even over deze topper maar toch ben ik erg blij dat ik hem heb meegenomen!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Mooie combi! 😉 Xxx
    Mandy onlangs geplaatst…LOUBOUTIN nailart…how to.My Profile

  2. […] collectie van Essence. Jullie konden hier al een lange tijd terug 2 van zien en afgelopen zondag de glitter lak. Vandaag laat ik de andere 2 gewone lakken […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge