Combination Sunday

YAY! Het is weer zondag! Het laatste weekend van Januari. Maar goed daarom gaan we niet minder combineren! Ik merk nu ook dat als ik bij nagellak sta te kijken en ik pak een prachtige glitter uit het schap dat ik al ga denken welke mooie combi ik er van kan maken zowel voor mezelf als voor jullie. Vandaag werd het deze.

Wendy Combination

Ik koos voor een super paarse combi. Een week of 2 geleden konden jullie al de prachtige swatches zien van Let’s Talk. Weet je nog die mooie paarse lak die op de foto’s blauw leek en ik kreeg er gewoon geen goede foto van…. Juist die lak ga ik vandaag combineren met een nieuwe lak van Claire’s.

DSC_3723-BorderMaker

Sinds de nieuwe lakken van Claire’s kan ik wel blijven kijken in het schap van de nagellak. Zoveel mooie nieuwe kleurtjes en glittertjes. Velour is 1 van deze nieuwe glitter lakken. Een mooie paarse glitter lak met juist paarse glitters maar ook tal van hele fijne holografische deeltjes.
Oke nu kwam de uitdaging! Een kleurlak die al moeilijk vast te leggen is… Met een glitterlak met miniscule holografische glittertjes… Nou ik heb mijn best gedaan!

DSC_3687-BorderMaker DSC_3698-BorderMaker DSC_3688-BorderMaker DSC_3694-BorderMaker DSC_3700-BorderMaker

Ik ben erg blij met de nieuwe Claire’s lakken en er zullen er stiekem nog wel meer bij komen. Ze zijn te koop bij Claire’s in verschillende prijsklasses.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge