Combination Sunday

Maandag met Koningsdag konden jullie al een prachtige subtiel oranje lak zien. En ergens voelde deze lak nog wat kaal. Ik besloot om er een kleur bommetje over heen te doen voor deze Combination Sunday!

In mijn shoplog van Londen konden jullie al de glitterlak van Models Own voorbij zien komen. Ik vind de kleuren glitters die erin zitten zo leuk dat ik hem wel vond passen bij het oranje van Angelica – Apricot. Models Own – Colour Explosion is dan ook een echt kleuren bommetje. Verschillende kleuren en ook nog holografisch glitters in een blanke basis. Gewoon perfect!Ik hou echt van zulke combinaties. En ik kan jullie alleen maar zeggen ‘pimp up your life and use some glitter!’. Ik wens jullie ook vandaag weer een heerlijke zondag toe!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Hiermee heeft de lak inderdaad een mega boost gekregen, echt heel erg vrolijk om naar te kijken…
    Petra onlangs geplaatst…Persoonlijk: Home is where the heart is ..My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge