Combination Sunday

Vorige week konden jullie in plaats van een Combination Sunday genieten van een gast artikel van Daphne. Maar vandaag laat ik jullie gewoon weer een schitterende combinatie zien.

Ik heb deze keer eerst gekeken naar een basis lak die ik wou gaan gebruiken. Ik koos voor BarryM – Pomegranate. Deze diep roodroze of eigenlijk framboos roze gelly lak geeft al super mooi effect op zichzelf. Maar zonder een glitterlak geen combinatie. Ik koos voor ZOYA – Binx. Een glitterlak met een roze/paarse basis, clear holo glitters en veel gouden shimmers en glitters. De lak geeft echt een wauw effect op je nagels! Ik ben dan ook zeer benieuwd hoe hij het op een lichte lak zou doen.We zijn weer back on track en hopelijk blijft het voorlopig zo. Ik ben echt dol op de lakken van zowel BarryM als Zoya. Ze hebben allebei toch wel iets heel moois.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Mooi effect, die topcoat is echt prachtig!

  2. Oei oei oei wat is Zoya toch mooi. Prachtige lak, mooie combi!
    NailTalk onlangs geplaatst…Elegant Greens – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge