Combination Sunday

Aller eerst wil ik jullie fijne paasdagen wensen. Voor mij is het gewoon een zondag en niet heel veel speciaals. Al is voor mij de pasen wel altijd het echte startsein van de lente. Ook al werkt het weer niet helemaal mee 😉

Maar goed ook voor deze zondag heb ik gewoon een simpele maar vooral vrolijke combinatie voor jullie. Ik heb dit jaar geen tijd gehad om een leuke nail art voor jullie te maken maar goed deze combinatie kan ook zeker! Ik gebruikte als basis Models Own – Pink Veneer uit de hypergel collectie. Heerlijke pastel roze lak! Maar om toch dat leuke feestelijke te geven aan deze roze lak besloot ik om Essence – Lovely, Maybe te gebruiken. Een super leuke roze glitterlak, bomvol shimmers en glitters!En wat gaan jullie vandaag doen? Vieren jullie de paasdagen uitbundig of geloof je het ook wel?! Hoe dan ook, ik wens je nog en fantastische dag!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. Wat een lieve combinatie!
  Ik vier geen pasen en ga lekker genieten van mijn vrije dag 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…Fijne pasen nailart / Happy Easter nailart!My Profile

 2. Wat een heerlijke combinatie, wij vieren geen pasen, maar hebben wel genoten van deze fijne zonnige zondag
  Petra onlangs geplaatst…Mijn 5 , Jammergenoeg veel te weinig gedragen lipsticks!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge