Combination Sunday

Het is weer zondag en dat betekent weer tijd voor een combinatie. Ik vond het erg lastig, vlak voor de paasdagen en met de klok weer vooruit om een leuke combinatie te maken toch is het weer gelukt.

Tijdens de feestdagen kwam Maybelline met een super leuke glitter collectie genaamd Be Brilliant! 4 super leuke glitterlakken met allemaal hun eigen samenstelling. Ik koos als glitterlak deze week voor de Purple Dazzle uit deze collectie. Maar dan, waar ga ik het mee combineren. Ik koos voor een nieuwe lak die ik in Nederland nog niet heb gezien. De Liquid Metal lakken van Claire’s. Om het paars wat extra’s te geven koos ik ook hierin voor de paarse, Liquid Metal Purple.Ik vind de combinatie grappig geworden. Volgende week zondag is het eerste paasdag dus ik ga eens kijken of ik een echte paas combinatie kan maken. Als jullie nog leuke suggesties hebben hoor ik ze graag!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Mooie combinatie. Vind het lakje van Maybelline wel erg leuk.
    Lonneke onlangs geplaatst…My Personal DairyMy Profile

  2. Die paarse van Claire’s is gewoon hier in Nederland te koop! 🙂

  3. De combinatie is zeker heel erg grappig en anders dan andere….leuke lak is de lak van Claire’s.
    Petra onlangs geplaatst…Opgebruikt….In maart!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge