Combination Sunday

De natuur laat ons nog een beetje in de steek. Waar er af en toe al prachtige warme lente dagen tussen zitten, zijn er ook nog genoeg koude dagen. Maar om de lente dagen toch kracht bij te zetten vandaag een snoeperige combinatie.

Vandaag een heerlijke zoet zacht roze combinatie met 2 OPI lakken. Als basis koos ik voor You Better Pink. Een lief roze lakje die wel wat glitters aankan. Want met Let’s Do Anything We Want! spice je de lak lekker op. De glitterlak bestaat uit witte en rosé glitters en als extra witte vierkante glitters. Perfect voor deze lente combinatie!Nou kom maar door met de full time lente dagen! Ik ben er klaar voor en ik denk met mij nog veel meer mensen 😉
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. Prachtige combinatie!
  Lonneke onlangs geplaatst…My Personal DairyMy Profile

 2. Jaa kom maar op met die lente! 😉 Mooie combinatie, zo heb ik hem ook wel eens gedaan!
  Mirjam onlangs geplaatst…Swatch: Maybelline Super Stay Uptown BlueMy Profile

 3. Ohhhh Wat een onwijs leuke top coat, geweldig!
  Petra onlangs geplaatst…Plog: Lente kolder!…My Profile

 4. Wauw, mooie combinatie!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…eBay shoptip: Victoria’s Secret Soft CaseMy Profile

 5. […] zondag konden jullie een super leuke vrolijk maar vooral roze combinatie zien. De combinatie kreeg erg veel leuke reacties dus vind ik het wel tijd om jullie de basis kleur […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge