Combination Sunday

Soms zijn klassieke combinaties gewoon een schot in de roos. Niets meer aan veranderen. Voor mij is zo’n klassieke combinatie zwart en roze. Het is met die 2 kleuren in combinatie altijd goed!

Afgelopen week was het werkelijk heerlijk weer. Eindelijk die zon die zich weer liet zien. Helaas van een wat korte duur en mag hij toch echt wel weer terug komen! Vandaar mijn combinatie. Zwart voor het grauwe en roze voor toch het zonnetje. Als basis koos ik een niet compleet zwarte lak. Ik koos voor P2 – Night Live – Fabulouse Evening. Een mooie zwarte lak met shimmers. Een tijd geleden had ik een aantal prachtige lakken van Miriam gekregen, waarvan ook 1 neon roze glitterlak van Holika Holika. Tijd om deze nu te pakken en het zwarte op te pimpen met deze neon roze en oranje glitters!Ow ik hou echt van deze combinatie. Wat vinden jullie? Klassieke combinatie of toch net niet? Ja ik kan hier echt van genieten!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Nou klassiek vind ik hem zeker niet, eerder heel apart, wat is dit een geweldige topcoat…erg mooi!
    Petra onlangs geplaatst…Een verrassing en een persoonlijk praatje…My Profile

  2. Bam!! Yay! Wat is ie leuk!
    NailTalk onlangs geplaatst…El Corazon Art Top Coat – 421/3 MultiMy Profile

  3. […] hij droogt ook lekker snel. Prima basis lak voor een nail art of combinatie met glitters zoals je zondag kon zien.P2 is helaas niet in Nederland te koop. Wanneer je in Duitsland bent ga zeker even opzoek […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge