Combination Sunday

Al de hele week hoor je dat het dit weekend echt super lekker lente weer zou worden. Hier heb ik op ingehaakt met hoe kan het ook anders dan een heerlijke lente combinatie!

De lucht is helder blauw en iedereen begint weer de lente kriebels te krijgen. Dus hoe mooi is het om dan een heerlijke combinatie te doen van het blauwe en de kriebels. Ik koos als basis voor een heerlijke neon lak van Orly genaamd Skinny Dip. Nou dat is misschien nog net iets te koud voor nu maar de blauw is perfect! En voor de kriebels koos ik een roze glitterlak van Laushine. Hiermee kan ik de lente dagen zeker wel beginnen!Ben jij klaar voor de lente? En pas jij je nagels daar ook op aan?
Wendy Liefs

You might also like:

  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.
  • Het zijn niet zoveel blogjes geworden als dat ik beloofd had maar iedere keer als we iets doen waarvan we zeggen dit is echt een blogje waard schrijven we samen een artikeltje. En vandaag hebben we iets gedaan waar we echt helemaal van onder de indruk zijn.
  • Wat gaat de tijd ontzettend snel als je vakantie aan het vieren bent. We hebben ontzettend veel gedaan en gezien. Maar doordat alles zo snel gaat zijn we er niet aan toe gekomen om hier berichtjes over te schrijven dus ik doe nu even een samenvattend bericht in de hoop dat ik later tijd heb om nog eens even alles uitgebreider te omschrijven.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Wat een opvallend en leuk effect….verrassend!
    Petra onlangs geplaatst…Kruidvat masker ChocolateMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge