Combination Sunday

Momenteel zie je werkelijk overal de flakes lakken voorbij komen. Ik denk dat het de hit van 2015 is. Super leuk allemaal maar ik bedacht me dat ik er ook nog wel een paar had staan.

Golden Rose heeft diverse lijnen uitgebracht waar ze flakes in hebben verwerkt. Ook in de Jolly Jewels lijn kwam een clear holo flakes lak. Een blanke basis met clear holo stukjes erin. Hoe mooi zou dit staan op de Kerstgroene lak van Laushine. Ik kon het me echt niet bedenken. Ik besloot om dit gewoon te doen als combinatie.Uit eindelijk vind ik het echt een geslaagde combinatie. De glans van de flakes komen mooi tot zijn recht op de shimmer groene lak van Laushine. Ja verrassend, top!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Wauw wat een gave combinatie! Heel erg mooi! 😉 Xxx
    Mandy onlangs geplaatst…Makeup Revolution #liphug “Good Fun”My Profile

  2. Het ziet er inderdaad superleuk uit, dit soort nagellak daar houd ik wel van…
    Petra onlangs geplaatst…Tag:Hoe fake ben jij?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge