Combination Sunday

Afgelopen week hadden we al een paar dagen van dat heerlijk beginnend lente weer. Ik word meteen vrolijk als ik dan naar buiten kijk. Het zonnetje en die blauwe lucht maken voor mij echt wel verschil.

Maar wat is er tijdens zulk prachtig weer nou mooier dan een prachtige glitter combinatie op je nagels. En dan ook nog eens van kleuren waar je eigenlijk ook al meteen vrolijk van word? Jullie zagen de roze basis afgelopen donderdag al voorbij komen. Ik koos voor de roze Crush On Matt uit de nieuwe Luxury Vintage collectie van Catrice. En als glitterlak koos ik de prachtige ZOYA – Harper. Door Harper werd Crush On Matt nog iets rozer maar zeker niet minder mooi!Ik kan echt genieten van zulke prachtige eenvoudige combinaties. Nou doen de prachtige glitters van ZOYA ook veel goed natuurlijk!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. Het lakje van ZOYA is zo mooi zeg deze komt direct op mijn wishlist. Ik heb 1 lakje van dit merk en is ook echt mijn favoriet.
  Lonneke onlangs geplaatst…My Personal DairyMy Profile

 2. Wat ziet het er leuk uit, de lak van zoya vind ik prachtig, maar ik ben nu eenmaal nog niet zo bekend met de lakken van Zoya, maar wat ik er tot nu toe van gezien heb zijn het ook echt prachtige lakken…
  Petra onlangs geplaatst…Tag: The story of my life..My Profile

 3. Leuk gedaan! Ik heb dat lakje ook van Zoya, hij komt het mooiste uit met een lakje eronder inderdaad.
  Mooi effect!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…China Glaze Road Trip Collection 2015 swatchesMy Profile

 4. gorgeous zoya lak 😀
  femketje onlangs geplaatst…3X Lovely Music – Sia.My Profile

 5. Wat mooi die shimmerlak 🙂

 6. Oef dat lakje van Zoya… daar gaat mn hartje sneller van kloppen 😉 Mooie combi zeg!
  NailTalk onlangs geplaatst…El Corazon Nail Party 423/622 Long IslandMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge