Combination Sunday

Buiten dat het gister Valentijnsdag is, is het ook al sinds vrijdag Carnaval in het zuiden van het land. Dus dacht ik, wat is er nou leuker dan een echte mega foute opvallende carnavalscombinatie!

Na wat rommelen in mijn laatjes had ik het idee! Ten tijden van Carnaval is het in Eindhoven overal versierd met Oranje en Blauw. Nou vind ik die combinatie echt afstotelijk dus ik besloot voor Oranje met neon dots te gaan 😛 Niet dat dit een verschrikkelijk iets is maar met carnaval mag het gewoon!

Ik koos als basis voor de Neon Oranje lak van Color Club. Ik kocht deze destijds in een multi pack en er staat geen naam op het flesje. Even gegoogled en tadaa Wham! Pow! Is de naam van deze knaller! Als topper koos ik de Surfer Chick glitterlak van Claire’s.Het is echt geen combinatie die ik normaal zou dragen maar met carnaval vind ik dat dit gewoon kan. Het knalt, heeft veel kleur en is ook nog eens lekker fout. Precies zoals carnaval voelt voor mij! ALAAF!!!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. Deze combinatie vind ik erg gaaf ook al was er geen carnaval! 😉 Xx
  Mandy onlangs geplaatst…NYX blush “Pinched”….dupe Nars Orgasm?My Profile

 2. Hele leuke en vrolijke combinatie!

 3. wat een heerlijke kleurrijke nagels, erg leuk!
  Petra onlangs geplaatst…Laatste dag winactie…My Profile

 4. Oh geweldige, kleurrijke carnavals nagels! 😀
  Mirjam onlangs geplaatst…NOTD: Valentijnsdag nailartMy Profile

 5. Dat oranje lakje… OMG! Dat knalt hier van m’n scherm af zeg. De topper maakt ‘m nóg vrolijker 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Review Trind Nail Care (Balsam, Buffer & Repair)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge