Combination Sunday

Ow wat verlang ik naar het voorjaar. Als ik hier rond loop met Sully dan zie ik her en der alweer de voorjaarsbollen omhoog komen. Maar tegelijkertijd zie je de sneeuwvlokken dwarrelen…

Om het allemaal wat dragelijker te maken heb ik de afgelopen weken al veel zonnige combinaties laten zien. Maar die van vandaag steekt echt met kop en schouders boven alle andere uit! Om te beginnen heb ik als basis Essence – Love Is In The Air gebruikt. Zeer toepasselijk met Valentijn in het vooruitzicht. Maar ik wou het nog wat zonniger maken. Als topper koos ik voor Nails Inc. – Floral – Richmond Gardens. Een heerlijke glitter topper. Alles voor een echte voorjaarskriebel zit in dit flesje. De kleuren en de bloemen!Ik ga voorlopig nog even deze lente achtige combinaties voortzetten. Het maakt me vrolijk en wanneer de sneeuwvlokken dwarrelen is dit een heerlijk lichtpuntje en perfect om de week mee af te sluiten!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Ik ben ook echt toe aan de lente! De combinatie is erg mooi samen.

  2. Super cute!! <3
    NailTalk onlangs geplaatst…PersonalMy Profile

  3. Oh, my, kreeg ik ineens een overdosis lente binnen toen ik deze fotos bekeek, wat ontzettend leuk en vrolijk zit dit er uit!…
    Petra onlangs geplaatst…Cattier Paris..Eau Fraîche Pétillante.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge