Combination Sunday

Na alle projecten en artikelen die ik heb opgestart blijft dit wel 1 van mijn favoriet hoor 😛 Iedere zondag weer iets nieuws verzinnen met GLITTERS!!

Ik heb zoveel verschillende glitterlakken dat ik ooit echt niet kan kiezen welke ik graag wil gebruiken voor een combinatie. Ik sta ooit zelfs in de winkels al te denken welke combinatie ik zou kunnen maken met de glitterlak die ik zooooo mooi vind en eigenlijk wel moet hebben. Dus alleen daarom houden we deze rubriek erin!

Na alle winterse ellende ben je eigenlijk wel klaar voor kleur en zon. Nou ja helaas zit dat er momenteel nog niet echt in maar we kunnen het natuurlijk altijd terug brengen op onze nagels. China Glaze – That’s Shore Bright. Een heerlijke paarse neon kleur die mat opdroogt. Maar door de glitter lak Goldie van W7 is van het matte effect niets meer te zien!Heerlijk kleurrijk en vol zonnig goud! Ja ik ben wel klaar voor het voorjaar! 😉
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. een heerlijke vrolijke combinatie,erg mooi en zeer aanstekelijk!
    Petra onlangs geplaatst…Montagne Jeunnesse, foot cooler.My Profile

  2. Dat vind ik nou wel een prachtig glitterlakje! Ook erg mooi met de paarse China Glaze, leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge