Combination Sunday

Jemig! De laatste zondag van Januari alweer. Het gaat ongelooflijk snel allemaal. Het klinkt zo cliché maar kom op zeg!! Maar goed dat betekend ook weer dat we dichter bij de lente en de zomer komen.

Maar zolang dat nog even ver te zoeken is maak ik gewoon vrolijke kleurrijke combinaties voor jullie! Deze combinatie heb ik al een tijdje in mijn to do bakje liggen en was eigenlijk gepland voor oud & nieuw door de geweldige naam die dit glitter lakje heeft. Ik koos als eerste Models Own – Raman Candle uit en hier ben ik een basis lak bij gaan zoeken. Ik koos voor Angelica – Think Pink. Een naam die dan weer uitstekend bij mij past. En deze 2 lakken samen vind ik een spetterend geheel geworden!Ik heb nog zoveel leuke vrolijke combinaties voor jullie. Maar wat zouden jullie zelf eens willen zien?!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge