Combination Sunday

Vorige week hadden we al een heerlijke kleurrijke combinatie en vandaag doen we het gewoon nog een keer. Ik kan er niet genoeg van krijgen zo met al die donkere dagen.

Deze keer is het Claire’s die mijn aandacht trok. Ik heb ondertussen al een flinke stash van de lakken die ik van Claire’s heb. Dus het leek mij leuk om hier weer eens een combinatie van te maken. Als basis koos ik voor Claire’s – Yummy. Een pastel neon lak in de kleur roze. Heerlijk snoepjes achtig. Als topper koos ik een glitterlak uit die net iets meer heeft dan alleen snoepjes. Blingtastic is een prachtige glitterlak van Claire’s die bestaat uit diverse soorten en kleuren bling glitters.Ik hou ervan en soms mag het net even iets meer zijn toch?!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge