Combination Sunday

Zo de eerste gewone normale week is weer voorbij. Het was even wennen om weer alles op de rit te krijgen en alleen te zijn maar ik vind het heerlijk.

En om deze normale week richting het voorjaar te vieren heb ik gekozen voor een combinatie met alleen maar Essence lakken. Ik koos als basis voor de pastel paarse lak met de naam Little Lila Town. Een prachtige lak met mooie shimmers. Om dit paarse basis kleurtje een extratje te geven koos ik als topper voor de Essence Nail Effect Nail Polish – Live, Laugh & Party! Welke bestaat uit een paarse jelly basis en tal van gekleurde glitters!Ik vond dat ik met deze combinatie wel het jaar kon beginnen! Ik hoop ook dit jaar weer tal van leuke, verrassende en spelende combinaties te kunnen delen met jullie!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. en of je met deze combinatie het jaar kon beginnen, als je er naar kijkt word je gewoon vrolijk, wat leuk om naar de kleurcombinantie te kijken
  Petra onlangs geplaatst…Nails: Petra Says : “Very tres chic”..My Profile

 2. cute combinatie 😀
  femketje onlangs geplaatst…NOTD’s van 2014!My Profile

 3. Oh wat zijn ze leuk samen! 😀
  NailTalk onlangs geplaatst…Rimmel – It’s LushMy Profile

 4. Wat een leuke topcoat van essence, leuke combinatie zo!
  Angelique onlangs geplaatst…Essence all about matt powderMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge